Šport > Nogomet
14 ogledov

Olimpija: Pričakujejo 5.000 navijačev

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Nogometaši Olimpije bodo danes zvečer proti Kopru odigrali prvo tekmo na novem stadionu v Stožicah. Vodstvo ljubljanskega kluba pričakuje okoli 5.000 navijačev.

Vstopnice za tekmo med Olimpijo in Koprom, ki se bo začel danes zvečer ob 20.15 uri, se da kupiti preko Eventima, naprodaj pa bodo tudi na stadionu pred tekmo. Cena vstopnice za odrasle je 10 evrov, za otroke do 14. leta pa 5 evrov.
"Predvidevamo, da bo danes na tekmi okoli 5.000 gledalcev, saj smo veliko ljudi tudi povabili na tekmo. Vse kar bi bilo več bi bilo super,“ nam je pred tekmo predzadnje Olimpije s prvaki iz Kopra dejal tiskovni predstavnik ljubljanskega prvoligaša Sanel Konjević.

"Zavedamo se kakšna je situacija v Ljubljani glede športa, pa tudi Olimpija rezultatsko gledano ne blesti,“ o razlogih, zakaj ne pričakujejo razprodanih tribun še razlaga Konjević.

Vodstvo kluba je bilo pred tekmo v stiku z najbolj zvestimi navijači zeleno-belih Green Dragonsi. "Pogovarjali smo se glede promocije tekme. Namenili smo jim celotno severno tribuno. Upam, da bodo z glasnim in korektnim vzpodbujanjem pomagali ekipi do zmage in treh točk, ki jih nujno potrebujemo. Obljubljajo spektakel“ pravi predstavnik Ljubljančanov za stike z mediji in dodaja, da bo na tribunah veliko povabljenih gostov iz nogometnih krogov, posebej legend ljubljanskega kluba, na otvoritveni tekmi pa ne bo manjkal niti ljubljanski župan Zoran Jankovič.

Konjević za konec dodaja, da se pri Olimpiji zavzemajo, da bi vse domače igrali v priljubljenem ljubljanskem terminu ob petkih zvečer, o tem pa se bodo dokončno odločili v prihodnjem tednu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.