Šport > Nogomet
71 ogledov

Olimpija pripeljala drugo okrepitev

 Tomislav Tomić SPS/NK Olimpija Ljubljana
Olimpija bo že konec meseca odprla novo sezono, zato pri Ljubljančanih vneto kadrujejo.

Dres Olimpije bo v naslednjih dveh sezonah nosil Tomislav Tomić, eden izmed boljših nogometašev minulega prvenstva v BiH. Nazadnje je bil član mostarskega Zrinjskega, v Ljubljano pa se seli kot prost nogometaš.

"Počutim se odlično. Olimpija je največji klub v Sloveniji, ki ga dobro poznam. Spremljal sem klub in slovensko ligo, tako da pričakujem, da se bom hitro vklopil," je po podpisu dvoletne pogodbe z Olimpijo povedal 26-letni nogometaš.

Osrednji vezist je z Zrinjskim dvakrat zapored osvojil naslov državnega prvaka, v omenjenem moštvu je bil eden izmed najbolj pomembnih členov. Občasno je nosil kapetanski trak, v zadnji sezoni je dosegel pet golov, dodal pa še dve asistenci. "Malce sem si spočil. Zadnjo tekmo v dresu Zrinjskega sem odigral 28. maja, tako da prihajam optimalno pripravljen. Privilegij bo igrati  tukaj. Klub je odlično organiziran, cilja na najvišja mesta v prvenstvu, upam tudi, da bomo dobro igrali v Evropi."

"Ljubljana mi je že v prvih dneh prirasla k srcu, zdaj vidim, zakaj so mi prijatelji govorili, da je to najlepše mesto na področju nekdanje Jugoslavije," je zaključil Tomić, ki ima tudi hrvaški potni list, tako da v zasedbi zmajev ne bo zasedel mesta tujca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.