Šport > Nogomet
9 ogledov

Olimpija proti Domžalam v Stožicah!

Trener Olimpije Dušan Kosič bo lahko v nadaljevanju sezone računal tudi na Sašo Boštjan Tacol
Nogometaši Olimpije imajo kljub zmagi na prvi četrtfinalni tekmi pokala Hervis v Domžalah z 2:0 pred povratno tekmo skrbi s poškodbami. Tekma bo v Stožicah!

Nogometaše Olimpije v sredo čaka povratna tekma četrtfinala pokala Hervis, na kateri bodo pred domačimi navijači branili prednost s prve tekme v Domžalah, ki jo je z goloma Rujoviča in Stojanoviča dobila z 2:0.

Trener zmajev Dušan Kosič se ubada predvsem s poškodbami napadalcev, Hrvat Tomislav Šokota in Ermin Rakovič imata natrgani mišici, kdaj se bosta vrnila v kader zeleno-belih, pa ni znano. Na enem najpomembnejših obračunov sezone pa ne bo manjkal Sebastijan Cimerotič, ki je na zadnji tekmi proti Celju odigral večji del drugega polčasa in Olimpiji po uspešno izvedeni enajstmetrovki zagotovil prvo zmago na stadionu v Stožicah.

Sprva so na spletni strani Olimpije zapisali, da bo tekma na stadionu v Šiški, a bo po novem vseeno odigrana ob 18. uri v Stožicah.

Pokal Hervis, četrtfinale, prve tekme:
Triglav : Koper 1:0 (1:0)

Interblock : HiT Gorica 4:2 (1:1)

Domžale : Olimpija 0:2 (0:0)

Nafta : Maribor 1:1 (0:0)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.