Šport > Nogomet
41 ogledov

Olimpija z mislimi pri Evropi

rodolfo vanoli Nkolimpija/Twitter
Trener slovenskega državnega prvaka je zagotovil, da Olimpija v evropskih tekmovanjih ne namerava odigrati vloge statista.

Nogometaši Olimpije so zaključili z višinskimi pripravami na Rogli. Dogajanje v taboru slovenskega državnega prvaka je v pričakovanju nasprotnika za nastop v Ligi prvakov strnil Rodolfo Vanoli.

''S pristopom in delovno vnemo fantov sem zelo zadovoljen, priprave so potekale po začrtanem programu. Uprava kluba se trudi, da se nam v kratkem priključijo tudi novinci in mislim, da bomo že kmalu trenirali v še številčnejši zasedbi,'' je povedal italijanski strateg.

Ekipa se je že zbrala v Ljubljani, kjer težko pričakuje žreb parov kvalifikacij za Ligo prvakov. Zmaji imajo po uspehu na domačih tleh visoke ambicije tudi na evropskih zelenicah.

''Vsi treningi, priprave, vse naše misli so usmerjene na 12. oziroma 13. julij in prvo evropsko preizkušnjo. V Evropi niti približno ne želimo samo sodelovati, želimo se pokazati kot resna in konkurenčna ekipa ter napredovati v naslednji krog kvalifikacij,'' je odločno zatrdil Vanoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.