Šport > Nogomet
47 ogledov

Olimpijin trener bo Hadžić

Safet Hadžić ima pred novo sezono na voljo mlad kader. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Pri Olimpiji so potrdili: novi trener bo Safet Hadžić. Tak je dogovor, zalomi se lahko le, če ne bo pridobil licence PRO do naslednje sezone. Od tega pa ga po lastnih besedah ločijo le še formalnosti.

Strokovni štab je dobro deloval in sodeloval, napravil dober rezultat. Ti dogovori so bili doseženi že prej, s Pevnikom pa se bomo pogovorili, kaj so njegove želje in ambicije. Kar zadeva mesto prvega trenerja, so stvari že dalj časa opredeljene.
Simon Sešlar

Preverili smo zapise, da naj bi Safet Hadžić na Olimpijini klopi nasledil Roberta Pevnika, če/ko bo dobil PRO-licenco. In dobili pozitiven odgovor! Simon Sešlar nam je namreč povedal: "Tak dogovor je bil s Safetom sklenjen že na začetku. Po odhodu Branka Oblaka smo bili z njegovim delom zadovoljni. Ker ni imel ustrezne licence, dolgoročno ni mogel biti prvi trener. Če bo pred začetkom sezone dobil licenco, bo postal prvi trener. Ni razloga, da ne bi bilo tako. Tudi ob prihodu Roberta Pevnika v klub je bila stvar Pevniku predstavljena."

Za potrditev smo zavrteli še številko Safeta Hadžića: "Da, tak dogovor je sklenjen. Ko dobim licenco PRO, naj bi postal prvi trener. Moje šolanje je tik pred koncem, urejam še nekaj formalnosti. Upam in računam, da bom šolanje končal pred začetkom sezone, torej poleti. Za to obstaja velika verjetnost."

Še to: Olimpija bo morala zaradi nešportnega vedenja navijačev oziroma navijaških skupin - v 75. minuti tekme je na igralno površino priletela goreča bakla, v 91. minuti pa je več navijačev vdrlo na igrišče - plačati 1820 evrov, dve tekmi prepovedi pa si je zaradi žaljenja nasprotnega igralca prislužil tudi Peter Stojanovič.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.