Šport > Nogomet
45 ogledov

Olympiacos še misli na Zahoviča

Zlatko Zahovič je za Grke nastopal v sezoni 1999/00. (Foto: Reuters) Reuters
Mariborski nogometaši so pokalno lovoriko osvojili že pred tedni, čestitke še kar ne nehajo prihajati. Eno od njih je poslal Olympiacos, ki očitno še vedno ni pozabil na nekdanjega igralca Zlatka Zahoviča.
Pred Cvijanovićem so mariborske okrepitve postali že Aleksander Rajčević, Mitja Viler in Hrvat Tomislav Pavličić.

Med čestitkami, prispelimi na mariborski naslov po osvojitvi pokalne trofeje, so nekatere prišle tudi z zamudo – po koncu sezone. Med njimi tudi čestitka iz Olympiacosa. Pod sporočilom je podpisan legendarni predsednik grškega kluba Socrates Kokkalis, ki je zapisal: "Čestitke! Predstava vaše ekipe med razburljivim finalnim dvobojem je bila izjemna. Nogometnemu klubu Maribor želim veliko uspeha tudi v prihodnje."

Sicer pa je zadnja vijolična okrepitev postal nekdanji član Gorice Goran Cvijanović. Učinkoviti 23-letni zvezni igralec, ki je v minulem prvenstvu za Goričane odigral 35 tekem in zabil enajst golov, je med ponudbami, prispelimi na njegov naslov, kot prost igralec brez odškodnine izbral mariborsko. Cvijanovič je doslej nanizal 102 nastopa v prvi slovenski nogometni ligi, med strelce se je vpisal petnajstkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.