Šport > Nogomet
34 ogledov

Osemkrat stavil na poraz svoje ekipe

 Dean Brett Profimedias
Škotski nogometaš se je znašel v precejšnjih težavah.

Nogometaša Cowdenbeatha Deana Bretta čaka najverjetneje kazen s strani škotske nogometne zveze. Priznal je, da je od sezone 2011/12 skupno vplačal 2.787 stav na skupno 6.369 tekem. Med pari je osemkrat stavil tudi na poraz lastnega moštva, odigral je pet od teh osmih dvobojev. Na poraz svojega kluba je stavil tudi ob porazu z 1:5 proti Rangersom, ko je zabil edini zadetek za Cowdenbeath.

"Imam velike težave s stavami. Stavil sem vsak teden. O svojih težavah sem seznanil klub in zaprl vse svoje stavne račune," je svojo odvisnost od stav priznal tudi škotskemu Sunu.

Že v tej sezoni je bil s tekmo prepovedi kaznovan zdaj že nekdanji nogometaš Rangersov Joey Barton, ki je stavil na 44 dvobojev med 1. julijem in 15. septembrom 2016. Kontraverzni nogometaš je sicer zdaj že član angleškega premierligaša Burnleyja. Z

aradi stav sta bila v preteklosti kaznovana še dva igralca velikana iz Glasgowa - Ian Black in Steve Simonsen. Prvi je dobil deset tekem suspenza zaradi stav na svoj klub, odslužil pa je le tri, ostalih sedem je bilo preklicanih. Simonsen je stavil na ostale klube in moral prisilno počivati dve tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.