Šport > Nogomet
32 ogledov

Osramočeni Mourinho skrival svoj obraz

jose mourinho Profimedias
Nekdanji trener Chelseaja, José Mourinho, si je med zapuščanjem centra za trening londonskega velikana čez obraz poveznil kapuco.

José Mourinho po prekinitvi pogodbe s Chelseajem ni bil razpoložen za poziranje pred fotografskimi objektivi, zato si je ob srečanju z novinarji skrbno zakrival svoj obraz.

Pred Cobhamom se je zbrala truma novinarjev, snemalcev in fotografov, ki so upali na dobro naslovno fotografijo, vendar jim portugalski strateg tega ni dopustil.

Londonski klub se je po katastrofalni prvi polovici sezone sestal izrednem sestanku, kjer so soglasno sprejeli odločitev, da je prekinitev sodelovanja v najboljšem interesu obeh strani, čeprav je Mourinho do zadnjega trdil, da uživa podporo lastnika Romana Abramoviča.

Prvi, ki se je poklonil nekdanjemu trenerju, je bil španski vezist Cesc Fábregas, ki je na Twitterju zapisal: ''Hvala za vse, kar si naredil zame. Veliko ti dolgujem in vsi te bomo pogrešali. Vso srečo v prihodnosti.''

Zanimivo je, da je bil Fábregas tisti, ki se je prvi zahvalil Mourinhu, čeprav se je v letošnji sezoni večkrat znašel na klopi, za nameček pa so po Stamford Bridgeu krožile govorice, da naj bi bil prav on 'krt' v Chelseajevi garderobi.

Družabna omrežja so po odhodu Mourinha eksplodirala. Šal na račun portugalskega stratega, ki je bil pogosto kritičen do svojih premierligaških kolegov, še posebej trenerja Arsenala Arsena Wengerja, ne manjka, zato vam predstavljamo nekaj najbolj zanimivih. Internet ne odpušča in to bo na svoji koži v prihajajočih dneh spoznal tudi ''Edini''. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.