Šport > Nogomet
23 ogledov

Osterc vendarle med Koprčani

Žurnal24 main
Državni prvaki iz Kopra so v torek na svoji spletni strani tudi uradno potrdili tisto, kar so vrabci že dolgo časa čivkali: Milan Osterc je nov član primorskega prvoligaša, podpisal je enoletno pogodbo.
"Nova" Bonifika že dobiva obrise
Koprčani že nekaj časa igrajo pri sosedih v Novi Gorici, saj na njihovi Bonifiki brnijo gradbeni stroji. Zdaj naj bi bila obnova že blizu konca. Tako so že vidni obrisi novih slačilnic in tribune, nadaljujejo se dela na zunanji strani tribune ob Ljubljanski cesti, začela se je gradnja večjega novinarskega stolpa, počasi pa se zaključuje tudi priprava podlage za igrišče.

Miran Pavlin je v ponedeljek v pogovoru za zurnal24.si zatrdil, da nič več ne more preprečiti prihoda Milana Osterca na Obalo. "V soboto je dal roko, zato je njegov prihod gotov," je dejal Pajo. In v torek so njegove besede dobile potrdilo v obliki uradnega sporočila na spletni strani Kopra z naslovom: Milan Osterc je okrepil Luko Koper! Kanarčki so nekdanjega reprezentanta že dalj časa vabili medse, a priljubljeni Jagoda je dolgo odlašal s prihodom. V torek pa je očitno le popustil in z aktualnimi državnimi prvaki podpisal enoletno pogodbo. Koprčani bodo torej v nadaljevanju prvenstva še kako nevarni. Poleg Osterca, ki je bil v zadnji sezoni s 23 zadetki v majici HIT Gorice najboljši strelec državnega prvenstva, naj bi namreč dres Kopra kaj kmalu oblekel tudi Dare Vršič. Slednji čaka le še na odločitev Fife o njegovi prekinitvi pogodbe s Timisoaro. Občasni reprezentant sicer s Koprom že trenira in bo torej ob uspešnem odgovoru Fife že takoj povsem uigran s starimi/novimi soigralci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.