Šport > Nogomet
1 ogledov

Ovrebo bi rad sodil na SP

drogba_ovrebo_chelsea_reuters Žurnal24 main
Norveški nogometni sodnik Tom Henning Ovrebo, ki je sodil polfinale Lige prvakov med Chelseajem in Barcelono ter si zaradi sojenja nakopal na vrat Didierja Drogbaja, bi rad sodil na SP.
Tom Henning Ovrebo bi rad dejavno sodeloval na svetovnem prvenstvu v nogometu, ki ga bo leta 2010 gostila Južnoafriška republika. Kot piše norveški časopis Verdens Gang, je 42-letni Ovrebo eden od 13 evropskih kandidatov za sojenje na SP 2010. "Moj cilj je soditi v Južnoafriški republiki," je po sobotni tekmi norveškega prvenstva izjavil Ovrebo, ki je sodil svoje prvo srečanje po spornem polfinalu Lige prvakov. Ko je stekel na teren, mu je 17 tisoč rojakov namenilo velik aplavz.

"Dokler mi iz Fife ne sporočijo, da sem 'izven igre', ne vidim razloga, da bi izgubil upanje za sojenje na SP," dodaja Ovrebo. Po nasvetu s strani Uefe Norvežan novinarjem ni želel komentirati dogajanja na tekmi med Chelseajem in Barcelono, na kateri ni dosodil kar nekaj očitnih enajstmetrovk v korist angleškega kluba, zaradi česar sta ga napadla Michael Ballack in Didier Drogba.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.