Šport > Nogomet
17 ogledov

Owen ostaja rdeči vrag

Michael Owen (levo) se nadeja večje minutaže v majici rdečih vragov. (Foto: Reut Žurnal24 main
"Presrečen sem, da sem podaljšal pogodbo," je po podaljšanju sodelovanja z Manchester Unitedom še za eno leto dejal izkušeni napadalec Michael Owen.
Allardyce bo reševal West Ham
Sam Allardyce bo v prihodnje vodil londonski nogometni klub West Ham, ki je izpadel iz elitne angleške Premier league. Nekdanji trener Blackburna je na trenerskem stolčku zamenjal Avrama Granta, ki so ga odpustili zaradi slabih izidov in posledičnega nazadovanja v drugo angleško ligo.

Michael Owen, napadalec aktualnega angleškega prvaka Manchester Uniteda, je podaljšal sodelovanje z rdečimi vragi še za eno leto.

Nekdanji angleški reprezentant je večji del letošnje sezone preživel na klopi za rezervne igralce, kajti prva izbira škotskega stratega Alexa Fergusona sta bila Mehičan Javier Hernandez in angleški reprezentant Wayne Rooney, ki sta se odlično ujela. Ferguson je ob podpisu nove pogodbe nekdanjemu igralcu Liverpoola, Real Madrida in Newcastla obljubil več priložnosti za dokazovanje.

"Michael se je dokazal kot odličen nogometaš. Škoda, da ni dobil več priložnosti, vendar je Javer zasenčil prav vse. Zadovoljen sem, da je podpisal novo pogodbo," je dejal 69-letni Škot. Kljub skromnemu igralnemu času pa je bil s podpisom nove pogodbe zadovoljen tudi Owen, ki je dres rdečih vragov oblekel 48-krat in se 14-krat vpisal med strelce. "Presrečen sem, da sem podaljšal pogodbo. Igrati ob tako izjemnih igralcih, pod vodstvom odličnega trenerja in pred številnimi navijači je res pravi navdih. Komaj čakam na začetek nove sezone," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.