Šport > Nogomet
20 ogledov

Özil bi igral proti Raúlu

Mesut Özil je eden redkih, ki ima željo, koga dobiti v četrtfinalu: Schalke. (Fo Žurnal24 main
Opoldne se bo zgodil žreb četrtfinalnih parov nogometne Lige prvakov, uro kasneje pa še Evropske lige. Trener Chelseaje noče Barcelone, Özil bi rad Schalke, Messi še ne bi madridskega Reala.

Večina akterjev ob omembi žreba le zamahne z roko, češ da jim je vseeno, katerega nasprotnika jim bo namenil. Eden od redkih, ki so jasno izrazili svoje želje, je bil vezist madridskega Reala Mesut Özil: "Lepo bi bilo, če bi igrali proti Schalkeju, klubu mojega srca, in proti Raúlu, ki je legenda Reala," pravi nemški reprezentant. Poleg Schalkeja in Reala bodo v petkovem nedelegiranem žrebu (vsak se lahko pomeri z vsakim) na tekmece čakali še Barcelona, Chelsea, Inter, Šahtar, Tottenham in Manchester United.

Kdo se boji Barçe?
Najmanj zaželen nasprotnik bo kljub vsemu trenutno najbolj vroča ekipa na svetu. Barceloni bi se zagotovo rad izognil vsak, eden redkih, ki so to priznali, pa je trener Chelseaja Carlo Ancelotti. "Če bi lahko izbiral, bi se izognil Barceloni, saj je najmočnejši klub med četrtfinalisti. Prav tako ne bi rad igral proti Manchester Unitedu," pravi italijanski strateg.

Messi ne želi Reala
Spregovoril je tudi zvezdnik Barcelone Lionel Messi, ki je bil vesel preboja velikega tekmeca Reala med osem najboljših, kjer pa bi se mu želel izogniti. "Tekom tekmovanja bi želel izločiti Real, a še ne v četrtfinalu. Bolje bi bilo, če bi se srečali pozneje," pravi Argentinec, ki je poleg obeh španskih velikanov med največje favorite uvrstil še Chelsea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.