Šport > Nogomet
17 ogledov

Özil povozil fotografa

Arsenal - Bayern Reuters
Nemški nogometaš Mesut Özil je bil zaslišan, ker je z avtomobilom povozil fotografa.

Angleški mediji so izvrtali, da naj bi bil nogometaš Arsenala Mesut Özil udeležen v prometno nesrečo. Nemški nogometaš naj bi z osebnim avtomobilom zbil fotografa, ki pa ni utrpel hujših poškodb. Londonska policija je potrdila, da se je tovrsten incident v petek zvečer res zgodil, a ni želela izdati imen.

"Policija je bila poklicana v petek, 21. februarja, s poročilom o domnevnem trčenju osebnega vozila v predstavnika javnosti. Moški v tridesetih letih je utrpel lažje poškodbe, policisti pa so voznika avtomobila zaslišali," so zapisali v sporočilu za javnost in poudarili, da preiskava še poteka, nikogar pa niso aretirali.

Za Özila se prejšnji teden spreminja v pravo moro, saj je še pred tem incidentom zapravil pomembno enajstmetrovko proti Bayernu v Ligi prvakov, kar ga je duševno precej potolklo. Ta konec tedna na prvenstveni tekmi proti Sunderlandu ni zaigral, uradni razlog pa je bila prav zapravljena enajstmetrovka in psihološka travma po njej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.