Šport > Nogomet
16 ogledov

Özil: "Real želi osvojiti vse"

Özil Real Madrid podpis predstavitev dres novinarska
1/9
EPA
Nekdanji igralec Werderja, vezist Mesut Özil, ki je podpisal šestletno pogodbo, je poziral številnim fotografom in ostalim predstavnikom medijev v dresu Reala.

Mesut Özil, ki je podpisal šestletno pogodbo z Realom, je poziral številnim fotografom in ostalim predstavnikom medijev v dresu belega baleta. "Rad trdo delam. Prestavil sem v peto prestavo in prestopil v klub, kjer sem si želel pristati," je na uvodni tiskovni konferenci dejal Özil, ki se je očitno dobro pozanimal, kako je treba leporečiti ob tovrstnih priložnostih.

Real je v svoje vrste že zvabil Samija Khediro, krilna nogometaša Angela Di Mario in Pedra Leona in vezista Sergia Canalesa, poleg njih pa še izkušenega branilca Ricarda Carvalha.

"Real je najboljši klub na svetu in Jose Mourinho je najboljši trener na svetu. Želel sem si delati z njim. S čim me je prepričal, naj ostane skrivnost, ampak on je dejansko največji razlog, da sem v Madridu," je dodal nemški reprezentant.

Pred prihodom v Madrid se je posvetoval s še enim članom elfa Samijem Khediro, ki ga je pri prestopu v Real prehitel: "Vem, da bom napredoval. Z nemško reprezentanco sem igral na visoki ravni, Real pa ima nogometaše svetovnega razreda, kot sta Kaká in Cristiano Ronaldo. Užitek in čast mi bo igrati z njimi. Tu sem, da bomo osvajali naslove. Tako La Liga kot Liga prvakov sta pomembni. Želimo si osvojiti vse in imamo dovolj potenciala, da storimo to."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.