Šport > Nogomet
17 ogledov

Özil žalosten, ker ne gre k Realu

Bo Mesut Özil že letos prestopil v Real? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nemški nogometni prvoligaš Werder iz Bremna je zavrnil ponudbo Reala iz Madrida, ki si želi v svojih vrstah videti nemškega reprezentanta Mesuta Özila.

Žalosten sem, ker ne morem oditi k Realu.
Mesut Özil

Čeprav ne ena ne druga stran nista izdali, kakšna je bila ponujena vsota, se predvideva, da je bila manjša od 15 milijonov evrov, kolikor hoče Werder za svojega najboljšega nogometaša.

"Ponudba je bila nesprejemljiva in ni pomenila niti osnove za nadaljnje pogovore," je dejal predsednik bremenskega kluba Klaus Allofs. Da so poslali uradno ponudbo, je potrdil tudi športni direktor Reala Jorge Valdano, tudi on pa ni izdal, koliko so bili za zveznega igralca pripravljeni plačati.

Potem, ko je Özil izvedel, da pri Werderju niso sprejeli ponudbe Reala, je za nemško tiskovno agencijo DPA povedal: ''Sanje vsakega nogometaša so igrati za enega izmed največjih klubov v Evropi. Žalosten sem, ker ne morem oditi k Realu.''

''Upam, da se bodo pogovori med kluboma nadaljevali, toda za sedaj je vse, kar lahko rečem, to, da imam z Werderjem še eno letno pogodbo, ki jo bom izpolnil,'' je še dodal 22-letni Nemec turških korenin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.