Šport > Nogomet
1971 ogledov

V Olimpijo slovenski talent, v Maribor "novi Džeko"

Obljubljali so mlade domače fante in zdaj so z enim le podpisali pogodbo. Za Olimpijo bo zadeval Haris Kadrič.

Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić je kot enega od razlogov za zamenjavo Igorja Bišćana navedel dejstvo, da ni vključil v ekipo dovolj mladih slovenskih talentov. Njegov naslednik Ilija Stolica bo zdaj imel to priložnost. Po treh tujih okrepitvah v tem poletnem prestopnem roku so zdaj vendarle podpisali tudi domačega igralca.

pokal Slovenije, finale, Olimpija, Aluminij Olimpija Šport 4 goli na prvi tekmi s Stolico na klopi

Najnovejša pridobitev državnih in pokalnih prvakov je 18-letni napadalec Haris Kadrić. Prihaja iz ljubljanskega Brava. Gre pa za izredno nadarjenega napadalca, ki v višino meri 188 centimetrov. V minuli sezoni je v dresu Brava v drugi slovenski nogometni ligi na 21 tekmah dosegel 11 golov.

"Rad bi se zahvalil predsedniku, trenerju in vsem v Olimpiji za izkazano zaupanje. Hvala tudi Bravu za korekten odnos do zadnjega dne. Vesel sem, da sem se pridružil državnim in pokalnim prvakom in upam, da bom s soigralci pripomogel k novim uspehom Olimpije," je ob podpisu pogodbe dejal Kadrić.

Senijad Ibričić Prva liga Šport Najboljši ni iz Olimpije ali Maribora

Podpisal je triletno pogodbo, svojim novim soigralcem pa se je že pridružil na pripravah v Čatežu in z njimi opravil prvi trening.

Maribor podpisal z Mulahusejnovićem

Medtem je Olimpijin največji rival NK Maribor svojega drugega novinca, tako kot prvega, našel v BiH. Do leta 2022 je podpisal 20-letni Nardin Mulahusejnović. Prihaja iz Zrinjskega. Pravijo, da spominja na Edina Džeka.

Prva liga Telekom Slovenije SNL Šport Prva slovenska nogometna liga na RTV Slovenija in Planet TV
Komentarjev 4
  • Lovebites 07:01 30.junij 2018.

    Kak Slovenec,ce je muslimanski balkanski izmecek.A vec ne locite Slovencev in cefurjev?

  • vladek 06:49 30.junij 2018.

    samo Bog bo rešil Olimpijo

  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:39 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com