Šport > Nogomet
21 ogledov

"Palermo je ranljiv, to smo že dokazali!"

Žurnal24 main
Darko Milanič, strateg Maribora, se pred obračunom s Palermom dobro zaveda, kako težka naloga čaka njegove varovance. "Smo v dobri formi. Zdaj pa je treba priložnosti, ki jih ne bo veliko, izkoristiti."
PRISLUŽITE SI NOGOMETNO ŽOGO
Želite nogometno žogo? Potem sodelujte v Žurnalovi nagradni igri na našem Facebook profilu in napovejte točen rezultat obračuna med Mariborom in Palermom v Ljudskem vrtu. Izmed tistih, ki boste napovedali točen rezultat srečanja po rednem delu, bomo izžrebali srečnega nagrajenca in mu podarili nogometno žogo. Če še niste naši Facebook prijatelji, lahko to postanete TUKAJ.

G. Milanič, kako nad Palermo?
Ni treba veliko filozofirati. V nogometu se v trenutku vse obrne. V Palermu smo bili do 35. minute zelo dobri, imeli priložnosti, potem pa se nam je vse obrnilo. Tudi zdaj je mogoče tako. Igrali bomo napadalno, ranljivi so, to smo že dokazali. Smo v dobri formi. Zdaj pa je treba priložnosti, ki jih ne bo veliko, izkoristiti.

Kje je Palermo najnevarnejši in kaj so prednosti Maribora?
Palermo je pokazal, da ima odličen prehod v napad, kar smo vedeli. Z nekaj podajami pridejo pred gol. Moramo zapreti sredino in biti previdni, ko izgubimo žogo. Mi pa smo zelo nevarni pri vključevanju v napad z obeh bokov, imamo zelo nevarna Iličića in Tavaresa ter tudi druge igralce.

Bo postavitev podobna kot na prvi tekmi?
Postavitev bo zelo podobna, želel bi si le, da vseh 90 minut ostanemo z 11 igralci na igrišču.

Mlademu vratarju Mateju Radanu zaupate?

Priložnost na prvi tekmi je dobro izkoristil, ne vidim razloga, da ne bi bil dober tudi tokrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.