Šport > Nogomet
11168 ogledov

Panika na letalu: Le sekunda nas je ločila od ...

Reprezentanca Bih Profimedia
Za reprezentanti Bosne in Hercegovine je težek let.

Reprezentanca Bosne in Hercegovine se bo danes v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo pomerila z izbrano vrsto Armenije, pot pa je minila vse prej kot mirno. Pri Dnevnem Avazu so zapisali, da se je med poletom odvijala prava drama.

Nad Turčijo je letalo naletelo na turbulence, pilot pa je v nekem trenutko močno in naglo zavil v levo, njegova poteza pa je povzročila paniko med potniki. "Nekateri nogometaši in navijači, ki so do takrat stali, so skočili na svoje sedeže kot tekmovalci v bobu po startu," je zapisal novinar Avaza.

Ta se je kasneje pogovarjal z enim izmed potnikov. Šlo je za pilota. "Ena sekunda, pravzaprav ena stopinja je manjkala, da letalo ni strmoglavilo. Imam več kot 600 ur letenja kot pilot in to trdim povsem resno. Nihče se ne sme tako igrati z življenji ljudi. Tako hitri manevri niso dovoljeni, vse skupaj bi se lahko usodno končalo," je novinarju dejal pilot in najvil, da bo o vsemu obvestil Agencijo za civilno letalstvo.

V BiH upajo, da dogodek ne bo negativno vplival na njihove nogometaše in da bodo ostali osredotočeni na tekmo ter ne na let nazaj.

Komentarjev 2
  • Sašo Čepon 09:27 08.september 2019.

    Ah ja... saj ne vem kdo je večji butl... en presranec iz aviona ali "kao novinar", ki je tole od nekje prepisal... avion ne pade kot hruška iz neba. Tudi če mu zmanjka vzgona ne...

  • maresem 07:50 08.september 2019.

    Suspendirat kretena in to takoj.