Šport > Nogomet
16 ogledov

Par seksal kar med tekmo

seks Shutterstock
Neznani par se je kar med tekmo 8. kola Bundeslige na Rhein-Neckar-Areni med domačim Hoffenheimom in Bayernom predajal spolnim užitkom. Varnostniki so zaljubljenca vrgli s stadiona.

Zaljubljenca sta se strastem prvič predala že v 16. minuti tekme, piše nemški Bild. Očitno dogajanje na zelenici in obračun med Hoffenheimom in Bayernom, ki se je mimogrede končal brez zadetkov, ni bilo dovolj zanimivo … "Mislim, da to ni bilo primerno. Nista imela nikakršnih zadržkov. Kar slekla sta si hlače in se spravila k delu. Toda ljudi okoli njih to očitno ni motilo," je povedal anonimni očividec, ki je vse skupaj videl od blizu. Na žalost ali pa veselje ostalih gledalcev so vse skupaj hitro opazili varnostniki in par pozvali, da nemudoma preneha z izkazovanjem ljubezni. Opozorilo pa je zaleglo le za nekaj minut, saj sta se zaljubljenca med polčasom ponovno spravila "na delo", a tokrat so bili varnostniki bolj dosledni in par vrgli s stadiona. Sledil je še obisk na policijski postaji, ker so par aretirali zaradi neprimernega obnašanja na javnem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.