Šport > Nogomet
17 ogledov

Partizan zavrnil Rivalda!

Rivaldo (še v dresu AEK-a) bo skrbel za nižjeligaški klub iz rodnega Sao Paola. Žurnal24 main
V sovjih najboljših časih je Rivaldo veljal za najboljšega nogometaša na svetu. Po poročanju srbskih medijev naj bi se danes 39- letni Brazilec kar sam ponudil Partizanu, a so Beograjčani ocenili, da je prestar.

Na sedež Partizana je pred dnevi prispela sila zanimiva ponudba, v kateri je menedžer Rivalda zapisal, da Beograjčanom ponuja usluge svojega slovitega varovanca. Brazilec bi v klub prišel kot prost igralec, brez odškodnine, a so pri Partizanu ocenili, da je pri 39-letih prestar.

"Res je, da smo dobili ponudbo od Rivaldovega menedžerja, da pride v Partizan. Zagotovo nas veseli, ker si taka legenda želi obleči dres Partizana. Toda mi se bomo obrnili na naše moči, na tisto, kar imamo v prvem moštvu in kar imamo v Teleoptiku. V vsakem primeru nam ponudba godi, ker to pomeni, da se v Partizanu dobro dela in da je naš klub na dobrem glasu. Moramo se zavedati, da ima Rivaldo 39-let," je za Press povedal športi direktor Partizana Mladen Krstajić.

Rivlado je v svoji bogati karieri med drugim nosil tudi dres Barcelone in Milana. Leta 1999 je bil proglašen za najboljšega nogometaša na svetu. Za brazilsko reprezentanco je odigral 74 srečanj in leta 2002 osvojil naslov svetovnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.