Šport > Nogomet
35 ogledov

Past za motoriste

Bodeča žica, ki je grozila motoristom v gozdu na Pohorju. Policija jo je našla. Žurnal24 main
Bralec nas je opozoril na smrtno nevarno žico v gozdu na Pohorju. Mariborski policisti storilca še iščejo.

"Šokiran sem. Kot pohodnik na Pohorju sem v bližini naselja Kordek naletel na grozovito past, in sicer bodečo žico za motoriste in kolesarje, ki po mnenju mnogih kratijo mir v gozdu," je v pismu Žurnalu24 zapisal anonimnež, ki se je podpisal kot Miha. Zapisal je še, da je bila žica nameščena v višini vratu motorista, napeta in zakrita z vejami.

Vedno več "dirk"

Jože Skerlovnik iz lovske družine je poudaril, da predvsem poleti opažajo čedalje več motoristov v gozdu: "Opozarjamo jih, vendar ne zaleže. Tudi če obvestimo policijo, so motoristi do njihovega prihoda že doma."

Policisti našli žico
"Tudi mi smo prejeli anonimno prijavo o bodeči žici. Zjutraj so šli na teren policisti. Žico so po dolgem iskanju odkrili. Preiskava bo v prihodnjih dneh še potekala. Storilca še iščemo," je zadevo pojasnil Bartolo Lampret s Policijske uprave Maribor.

Le kakšna težka beseda
Jože Skerlovnik, starešina Lovske družine Radvanje, je pojasnil: "Prepričani smo, da nihče od naše lovske družine ni namestil te žice. Res je, da smo jezni na motoriste, ki se nelegalno vozijo po gozdu, vendar razen kakšne težke besede na njihov račun iz naše strani ni prišlo." Pojasnil je še, da sami prej niso opazili te nevarne žice, so pa sodelovali s policisti pri preiskavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.