Šport > Nogomet
25 ogledov

Pavlin gre iz Kopra: "Teden premisleka"

Miran Pavlin Luka Koper Prva liga slovenska liga prvenstvo Barbara Milavec
"Sporočamo vam, da je Miran Pavlin z današnjim dnem zaradi osebnih razlogov nepreklicno odstopil z mesta športnega direktorja in igralca FC Koper," so sporočili iz kluba. Pavlin je spregovoril tudi za zurnal24.si.

Mirana Pavlina smo po objavi novice nemudoma poklicali. "Se lahko, prosim, slišimo čez kakšno uro?" je zaprosil nekdanji kapetan zlate generacije slovenske nogometne reprezentance. Držal je besedo in kasneje dvignil telefon.

"Ni kaj veliko pojasnjevati. Razloge bi navedel čez kak teden ali dva, da bom imel malo bolj 'čisto glavo'. Ne bi zdaj na veliko razglabljal o tem." Rezultati verjetno niso bistveni razlog? "Ne, mislim, v energiji … S temi izjavami bi rad počakal, da se zberem in vidim še drugi del življenja, saj sem bil do zdaj 24 ur na dan v nogometu. Stoodstotno sem bil predan Kopru. Potrebujem kakšen teden premisleka, nove zgodbe pa se v nogometu odpirajo zelo hitro."

Koper je sicer na tretjem mestu prve lige. Spomladi je dvakrat zmagal, doživel en poraz in enkrat remiziral. Pavlin je med drugim za zurnal24.si še januarja zatrdil, da bo do konca sezone ostal pri državnih prvakih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.