Šport > Nogomet
28 ogledov

Pavlin in Karić zapustila Koper!

Žurnal24 main
Pri aktualnih nogometnih prvakih Kopru se je zgodil nov preobrat. Miran Pavlin in Amir Karić sta skupaj zapustila moštvo. "Zdaj je dokončno," je za Žurnal24 potrdil Pavlin. "Zgodba je končana."
"Sinovi burje" brez trenerja
Primorje je ostalo brez trenerja. Vjekoslav Lokica se je odločil zapustiti Ajdovščino, kariero bo bržčas nadaljeval pri Šibeniku. Hrvat je bil na klopi rdeče-črnih dve sezoni in jih je po izpadu znova pripeljal v 1. SNL. Ajdovci, ki se po vrnitvi med prvoligaše ukvarjajo s številnimi finančnimi in kadrovskimi težavami, so po štirih kolih z eno točko na zadnjem mestu na lestvici.

Miran Pavlin in Amir Karić sta dokončno zapustila moštvo Kopra. "Ja, to je res. Zgodba je končana. To je to," je za Žurnal24 potrdil zdaj že nekdanji igralec in športni direktor prvakov z Obale. Pavlin je slovo napovedal že pred mesecem po prvi tekmi z Dinamom, a se po obljubah vodstva o spremembah odločil ostati. Minuli konec tedna je spet zaigral. Po porazu je trener Nedžad Okčić priznal, da vzdušje v ekipi ni pravo. Kamen spotike naj bi bil Karić. Klub ga je želel odsloviti. Pavlin se naj s tem ne bi strinjal in tako sta odšla oba, se govori.

Pavlin o podrobnostih razhoda za zdaj ne želi govoriti. "Ne bi še veliko govoril … malo bom še počakal, da vidim, kaj bodo rekli drugi. Čez dva, tri dni bom dal kakšno daljšo izjavo." Se morda lahko zgodi še en preobrat? "Ne, zdaj je dokončno." Ima že kakšne nove načrte? "Za zdaj ne. Te zgodbe so še sveže v glavi. Čez dva, tri dni bo mogoče kaj več znanega," nam je še dejal Pavlin in nas pozval, naj ga raje pokličemo konec delovnega tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.