Šport > Nogomet
76 ogledov

Pavlin ni več športni direktor Olimpije

Miran Pavlin pravi, da ga je zanimal samo boj z Mariborom za naslov prvaka, ne p Žurnal24 main
Miran Pavlin je odstopil z mesta športnega direktorja ljubljanske Olimpije. O vzrokih za zdaj ostaja skrivnosten. Sebastijan Cimirotič in Mladen Rudonja sta šokirana in presenečena.

Po današnji seji izvršnega odbora Olimpije je nepričakovano odstopil športni direktor Miran Pavlin. "Kot športni direktor sem podal odstopno izjavo. Ne strinjam se z nekaterimi stvarmi, ki pa v tem trenutku niso pomembne. Ne bi o tem govoril, ker so glave prevroče, ampak kot športni direktor sem odstopil," je v izjavi za Žurnal24 svoj odstop potrdil Miran Pavlin. Spomnimo, da se jeseni Olimpija vrača v PrvoLigo.

Prvi odzivi

Mladen Rudonja, nogometaš Olimpije: "S tem sploh nisem seznanjen. Ste me kar malo presenetili. Ne poznam razloga. Nisem obveščen o tem."

Brane Oblak, nogometna legenda: "Prav je, da je odstopil kot športni direktor. Ni pa prav, če se bo poslovil od Olimpije tudi kot igralec. Olimpija ga kot nogometaša potrebuje vsaj še tri, štiri leta. Mislim, da je eden boljših v Sloveniji. Ne moreš pa sedeti na dveh stolih. To je pa vendarle prva liga. To ni hec liga. V drugi ligi si lahko trener, pa blagajnik in maser. V prvi ligi moraš pa igrati. To je logična stvar. Tisti, ki plačuje, gotovo ne bi dovolil, da on dela dve funkciji. Za mesto športnega direktorja naj si čas vzame, ko bo obesil kopačke na klin."

Sebastijan Cimirotič, nogometaš Olimpije: "Zdaj mi pa res ni več nič jasno. Delala se je zgodba … od samega začetka smo imeli načrte za PrvoLigo … zdaj pa kar naenkrat ta novica. Sem brez besed. Ne vem. Res mi ni jasno. Škoda, ker smo delali zgodbo, ki je bila do zdaj uspešna. Imeli smo tudi načrte za prihodnost, načrte, da Olimpija naredi en velik rezultat v PrviLigi. To je bil del njegovega načrta. Zdaj pa kar naenkrat ta novica. Nič mi ni jasno. Ne vem, kaj naj še povem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.