Šport > Nogomet
20 ogledov

Pavlin: "Olimpija vedno moj klub"

Pavlin Cvijanović Maribor Luka Koper superpokal Ljudski vrt Gregor Katič
Miran Pavlin je za zurnal24.si pojasnil, zakaj je od Kopra vzel slovo. Vrnitev v Olimpijo ga zanima, počasi pa bo nogometne čevlje obesil na klin in se posvetil funkcionarskim nalogam.

Kakšne so bile okoliščine vaše ločitve od Kopra?
Imel sem določene zahteve, klub pa je imel svoje poglede. Na mojem hrbtu se lomijo kopja – jaz sem odgovoren za rezultate.

 

Držijo namigi, da naj bi vi želeli, da nekateri igralci ostanejo in drugi zapustijo klub, vodstvo pa se s tem ni strinjalo?
Ne da nekateri gredo … Ocenil sem, da na tak način ne bo rezultata. Lani smo si priborili dve lovoriki, kar pomeni, da se pa malo že razumemo na nogomet, kajne? Ocenil sem, da je taka pot pravilna in kot športni direktor imam odgovornost in pravico to reči.

Koprčani so privabili novega nogometaša. Gre za njihovega nekdanjega člana Marka Grižoniča, ki je nazadnje nastopal za Dravo, svoje znanje pa je prodajal tudi poljski Wisłi iz Plocka.
Boste v prihodnje še igrali?
Po mojem mnenju bom počasi šel bolj v funkcionarske vode.

Olimpija?
(kratek premor) Pri Olimpiji je zagotovo veliko problemov. Ima le eno točko na lestvici. Vsa vrata bom pustil odprta, da ocenim, kje so zame najboljše razmere za nadaljnje delo, predvsem v upravi. Na igrišču je počasi dovolj.

Bi vam Olimpija torej predstavljala izziv?
Absolutno, to je moj klub. Kakorkoli smo se razšli … Že v Kopru sem poudarjal, da je Olimpija v Sloveniji vedno moj klub. Čeprav so me čudno gledali. Enkrat si v klubu, drugič te ni, klub pa vedno ostane tvoj. Stikov pa še nismo imeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.