Šport > Nogomet
9 ogledov

Pavlović ostaja zvest Mariboru

Po Miranu Pavlinu je prva slovenska nogometna liga dobila še drugega igralca in Žurnal24 main
Zoran Pavlović kljub mamljivi ponudbi švicarskega prvoligaša Aaraua ostaja član Maribora. "Denar ni vse. V Mariboru sem preživel toliko lepih trenutkov in preprosto ne morem oditi," je dejal Zoki.
 
 

Ostajam v Ljudskem vrtu do konca pogodbe, ne razmišljam o odhodu in se ne obremenjujem s preostalimi zadevami.

Zoran Pavlović

 
Zgodba o morebitni selitvi Zorana Pavlovića v Švico je končana. Aarau se je oglasil s pisnim posredovanjem ponujenih pogojev, vendar se je kapetan že pred tem po sestanku z vodstvom vijoličastih odločil prekiniti vsa ugibanja. "Dobil sem tudi uradno ponudbo iz Švice, a je nisem sprejel. Razumljivo je, da človek pri 33 letih začne razmišljati o finančni plati, če pride donosna ponudba. Toda denar ni vse. V Mariboru sem od januarja lani preživel toliko lepih trenutkov in preprosto ne morem oditi. Ostajam v Ljudskem vrtu do konca pogodbe, ne razmišljam o odhodu in se ne obremenjujem s preostalimi zadevami. Osredotočen sem le na naslednji nastop proti Sparti, v Domžalah zaradi kazni še ne morem igrati," je pojasnil Pavlović. Njegova pogodba z našim klubom je veljavna še dve leti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.