Šport > Nogomet
10 ogledov

Pavlovič podpisal za Celje

Zoran Pavlovič se na nogometne zelenice vrača v dresu CM Celja. (Foto: Gregor Ka Žurnal24 main
Zadnje moštvo na lestvici prve slovenske nogometne lige CM Celje je okrepil nekdanji reprezentant Zoran Pavlovič, ki je nazadnje igral za Dravo iz Ptuja.

Ob podpisu pogodbe s CM Celjem je Zoran Pavlovič dejal: "Tako kot sem že nekajkrat v preteklosti dejal, sem iskal primeren klub, da oddaljenost od doma ne bi bila prevelika. S CM Celjem sem se dogovoril zelo na hitro in ni bilo nobenih težav pri podpisu pogodbe. Takoj ko smo stopili v stik, sem vedel, da se bomo dogovorili za sodelovanje. NK CM Celje je namreč klub z velikim ugledom. Zelo sem vesel, da bom nosil celjski dres. Čeprav je trenutno na zadnjem mestu, zatrjujem, da nima slabe ekipe. Spada v sam vrh lestvice in verjamem, da se bo stanje kmalu obrnilo."

Pavlovič je pogodbo z NK CM Celje podpisal do konca sezone in že ima pravico nastopa na sobotni tekmi proti Primorju, medtem ko bo za Sergea Akakpa, ki se je prav tako obvezal za celjski klub do konca sezone, treba še urediti potrebno dokumentacijo.

Pavlovič ima bogato zgodovino
Zoran Pavlovič je bil nazadnje dejaven v ptujski Dravi, kot igralec in športni direktor. Svojo športno pot je začel v velenjskem Rudarju, kjer je v sezoni 1994/95 vpisal prvi nastop za člansko moštvo. V dresu Rudarja je odigral 128 tekem in dosegel 20 zadetkov. Zatem je prestopil v zagrebški Dinamo, na 32 tekmah pa vknjižil tri zadetke. V naslednjih sezonah je igral še za dunajsko Austrio, SV Salzburg, FC Vorskla Poltava, SFC Opava, NK Olimpija, FC Rot–Weiß Erfurt, NK Rudar, NK Nafta, NK Interblock, NK Maribor in NK Labod Drava. Nosil je tudi dres slovenske reprezentance. Bil je udeleženec tako evropskega kot svetovnega prvenstva. Zbral je 21 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.