Šport > Nogomet
23 ogledov

Pečečnik ostaja v Interblocku

pececnik3_bot_spo_101207 Žurnal24 main
Prvi človek slovenskega nogometnega prvoligaša Inteblock Joc Pečečnik se je s pismom objavljenim na spletni strani NK Interblock odzval na govorice, da zapušča klub.

Uradno sporočilo objavljamo v celoti.

Kljub odločitvi, da ne bom komentiral pisanja “doktorskih dizertacij” “rumenih” novinarjev o našem klubu, sem se na podlagi dejstva, da je pisanje neresnic, nagajanje, spodkopavanje ugleda našega kluba, ki je preraslo vse meje odločil, da vas obvestim o aktualnih zadevah in vam sporočam naslednje:
 
Iz sistema NK Interblock se ne bom umaknil in bom še naprej opravljal funkcijo predsednika NK Interblock.

Z velikim veseljem pričakujem izgradnjo Centralnega Stadiona za Bežigradom in se veselim dneva, ko  bo NK IB odigral prvo tekmo na novem objektu.

Z nogometnim klubom Bravo se povezujemo z namenom izboljšati pogoje za mlade. Naš skupni projekt se imenuje "Nogometna šola".

Na rezultate članske ekipe ne morem vplivati in so, kakršni pač so. Uprava je zagotovila vse potrebno, kar je bilo v njeni moči. Osebno sem zelo prizadet zaradi rezultatov članske ekipe, vendar nanje ne morem vplivati.

Nogomet bomo nadaljevali, tudi če izpademo v drugo ligo, saj na naše trenutne načrte rezultati članske ekipe nimajo bistvenega pomena.

Izpad članske ekipe v drugo ligo bi pomenil odraz naše kvalitete, zato bomo verjetno vse igralce zadržali, tudi v primeru izpada.


Priznam, da sem preveč verjel nogometnim strokovnjakom, ki so mi obljubljali nogometne bližnjice, dejansko pa so poskrbeli za praznjenje klubske blagajne, ki jo je v današnjih časih vse težje napolniti.

Ponovno sem osebno prišel do spoznanja, kar me vsakodnevno uči življenje, da je treba vsako pot počasi prehoditi, da je uspeh odvisen od 10-letnega pridnega dela in da bližnjic na žalost ni.

Z nami bodo ostali prijatelji in tisti, ki imajo naš klub radi, saj smo v treh letih naredili ogromno.


Podvojili bomo vlaganja v mlade in mladinsko šolo ter še bolj zaostrili kriterije in uvedli novo skupno organizacijo.


Imam veliko energije, da dokončam začeto delo pri gradnji stadiona, kluba in novega trening centra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.