Šport > Nogomet
52 ogledov

Pedro naredil velik vtis na Mourinha

Jose Mourinho EPA
Portugalski strateg je pred začetkom ligaškega konca tedna dejal, da je Pedro z odhodom iz Barcelone pokazal svoje ambicije.

Španski napadalec je z odločitvijo, da zapusti Barcelono in okrepi aktualnega angleškega prvaka, naredil velik vtis na trenerja Joséja Mourinha.

Potem ko je že kazalo, da bo Pedro kariero nadaljeval pri Manchester Unitedu, si je v zadnjem trenutku premislil in sprejel ponudbo Chelseaja, ki je zanj odštel 30 milijonov evrov.

Španski reprezentant je z londonskim klubom podpisal štiriletno pogodbo, glavni razlog za selitev pa je želja po večji minutaži, ki je v družbi Lionela Messija, Luisa Suáreza in Neymarja ni bil deležen na Camp Nouu.

Pedro je po prestopu dejal, da sta glavno vlogo pri njegovi odločitvi odigrala Mourinho in Cesc Fábregas. Odločitev pa ni bila lahka, saj je 28-letnik v Barceloni preživel celotno kariero, s čimer si je pridobil veliko spoštovanje portugalskega stratega.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.