Šport > Nogomet
48 ogledov

Pekić ostaja Domžalčan

Žurnal24 main
Športni direktor Nogometnega kluba (NK) Domžale Matej Oražem je potrdil, da so Damir Pekić, Dalibor Teinović, Rok Hanžič in Darko Topić podpisali nove dvoletne pogodbe.
Dobre predstave prinašajo tudi zanimanje tujih klubov. Najbolj so na udaru seveda tisti, ki so bili skozi celotno sezono najboljši. Med njimi so Tadej Apatič, Marko Drevenšek in Juninho. "Zaenkrat so pogovori še v teku, na mizi imamo kar nekaj ponudb in nekatere so bolj, druge manj konkretne. Več bo znanega v prihodnjih dneh, morda tednu ali dveh," je sklenil Oražem.

"Darko Topić, Dalibor Teinović, Rok Hanžič in Damir Pekič so že podaljšali sodelovanje z NK Domžale. Vsi so podpisali nove dvoletne pogodbe. V klubu smo se odločili, da ne podaljšamo sodelovanja s Seadom Zilićem, ki ima tako proste roke. Enako velja tudi za vratarja Darka Brljaka. Matic Seferović pa se je odločil, da bo svoje izzive v življenju iskal tudi na drugih področjih in ne samo v nogometu ter se tako poslavlja od profesionalnega igranja. Za preostale bo več jasnega do začetka priprav, torej do 13. junija, ko bomo tako mi v klubu kot tudi igralci imeli potrebne informacije za sklenitev novih sporazumov," je povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

"Vsekakor smo z doseženim zelo zadovoljni. Cilj, ki smo si ga zastavili pred sezono, je dosežen in v določeni meri tudi presežen. Že z ligaško uvrstitvijo smo dosegli cilj, zmagoslavje v pokalu pa je bila le še smetana na torti. Po dveh sezonah se NK Domžale vrača na evropske zelenice in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da Slovenijo in slovensko ligo predstavimo v dobri luči," je za spletno stran Domžal še dodal Oražem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.