Šport > Nogomet
18 ogledov

Pellegrini: "Majhen konj, a zelo bogat"

manuel pellegrini manchester city EPA
Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini ne verjame skromnim besedam Joseja Mourinha, trenerja Chelseaja.

Jose Mourinho, trener londoskega nogometnega prvoligaša Chelsea, kljub odličnim rezultatom v tej sezoni in visokemu mestu na prvenstveni razpredelnici še naprej vztraja, da njegov klub ne more konkurirati za končno zmago. Ob njegove besede se je obregnil trener Manchester Cityja, Manuel Pellegrini, ki meni, da so portugalčeve besede zgolj mlatenje prazne slame.

Če je Mourinho nedolgo nazaj dejal, da je "Chelsea kot majhen konj, ki potrebuje mleko in se naučiti kako skočiti", mu je Čilenec odgovoril v podobni maniri.

"Mogoče je (Chelsea op. a.) res majhen konj, če trener tako misli. Lahko je majhen konj, a zelo bogat. Govorimo o ekipi, ki je v zadnjih desetih letih zapravila največ, zapravila največ v tej sezoni in zapravila največ v zadnjem prestopnem roku. Tako da, majhen, a bogat konj," je cinično dejal Pellegrini.

Ob tem je trener drugouvrščenega kluba poudaril, da je Chelsea odličen klub z odličnimi igralci in zato ob Arsenalu favorit za prvenstveno zmagoslavje. Zaveda pa se tudi, da je vse to govoričeje le taktika Mourinha. "Misli, da če bodo zmagali, bo on požel zasluge, če pa jim ne uspe, pa ne bo on nosil odgovornosti," si nekdanji trener Real Madrida razlaga besede Mourinha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.