Šport > Nogomet
18 ogledov

Pep bi že dobil odpoved, če bi bila Barca normalen klub

Guardiola AC Milan Barcelona Liga prvakov četrtfinale prva tekma San Siro EPA
Nekdanji trener Reala Bernd Schuster je prepričan, da bi Pep Guardiola že pred časom ostal brez dela, če bi bila Barcelona normalen klub.

Bitka Reala in Barcelone za letošnji naslov se počasi približuje vrelišču. Po tem, ko se je zdelo, da je vse odločeno, so galaktiki z nekaj spodrslajji večnim rivalom dovolili, da se jim približajo na le štiri točke in dirka za naslov je znova postala tesna in nepredvidljiva. Bržkone bo vse jasno po El Clasicu naslednjo soboto na Nou Campu.

Nemec Bernd Schuster, ki je v preteklosti že sedel na klopi Reala, pa je dejal, da je presenečen, da Pep Guardiola sploh še sedi na klopi ponosa Katalonije. "Pred mesecem dni, ko je imel Real deset točk prednosti v prvenstvu, je Guardiola izjavil, da ne verjame v naslov. Če bi bila Barcelona normalen klub, bi ga zamenjali v tistem trenutku," je dejal Nemec. Še dobro, da Schuster ne odloča o usodi Guardiole, bi lahko zapisali ...

Na drugi strani so pri Barceloni vse bolj prepričani, da lahko v zadnjih šestih kolih Real dokončno ujamejo in ga tudi prehitijo. "Zmaga Reala proti Atleticu ni ničesar spremenila, do konca prvenstva ima Real veliko težji razpored od nas. Čaka ga nekaj dvobojev, v katerih bi lahko naredil napako. Ne bomo se predali, dokler bo obstajal najmanjša možnost," je dejal Brazilec Adriano.

Komentarjev 2
  • drmr1980 19:38 14.april 2012.

    Bernd KDO?

  • puksicd 10:39 14.april 2012.

    Camp Nou (katalonsko Novo igrišče, pogostokrat napačno uporabljano Nou Camp). Dovolj za vas, mojstre, da boste odslej pisali pravilno?