Šport > Nogomet
12 ogledov

Pep se je pregrešil: tudi on s pivom v roki

Oktoberfest München Guardiola Christina žena zaročenka
1/25
EPA
Člani münchenskega Bayerna so se tradicionalno udeležili že 180. izvedbe pivskega festivala Oktoberfest. Tudi trener Josep Guardiola je vodo (vsaj za en dan) zamenjal za pivo.

"Ponavadi niti Pep niti Sammer ne pijeta piva, samo vodo, ampak tokrat sta morala narediti izjemo," je medijem razlagal Bayernov predsednik Uli Hoeness, ki s sodelavci, trenerjem Josepom Guardiolo, športnim direktorjem Matthiasom Sammerjem, izvršnim direktorjem Karlom-Heinzom Rummeniggejem in člani moštva seveda ni izpustil 180. izvedbe Oktoberfesta.

Vsi so s pivom v roki želeli fotografirati Guardiolo, ki skupaj z ženo Cristino ni razočaral. Z ramo ob rami je nazdravljal z znanim bavarskim politikom Edmundom Stoiberjem in svojimi najožjimi sodelavci, medtem ko so se igralci skupaj s spremljevalkami in otroci zabavali za drugimi mizami v sloviti pivnici Käfer's Wies'n-Schänke.

Oblečeni v tradicionalno bavarsko nošo so v Münchnu v teh dneh nazdravljali tudi Usain Bolt, boksar Nikolaj Valuev in drugi. Pri tabloidu Bild so o Bayernovem obisku festivala le dan po remiju v Leverkusnu (1:1) zapisali, da se je lahko smejalo tudi napadalcu Thomasu Müllerju, ki je proti Bayerju z glavo zgrešil prazna vrata ... Pivo pozdravi vse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.