Šport > Nogomet
24 ogledov

Pep se želi sestati z Abramovičem

guardiola EPA
V ponedeljek so se v Španiji sestali predstavniki nogometnega kluba Chelsea in Pepa Guardiole. Zmagovalci letošnje Lige prvakov naj bi priložnost izkoristili za polaganje temeljev za prihod Španca na Stamford Bridge.

Angleški The Sun poroča, da Chelsea že aktivno deluje v smeri prihoda Pepa Guardiole na njihov trenerski stolček. Na pogovorih naj bi Špancu zagotovili, da v prvih dveh letih sodelovanja ne bo nobenega pritiska po osvajanju lovorik. V prvi vrsti se želijo osredotočiti na sestavo osebja in ekipe za prihajajoče sezone.

Pogovarjali so se tudi o plačilu, ki naj bi domnevno znašalo 13 milijonov evrov in pol, čeprav se je pred dnevi omenjalo še 17 milijonov. Kljub temu pa Guardiole (še) niso uspeli odvrniti od premora, za katerega se je Španec odločil po napornih štirih letih na Camp Nou. The Sun še poroča, da si je Guardiola zaželel tudi osebnega sestanka z lastnikom kluba Romanom Abramovičem.

''Če je za sklenitev sodelovanja potreben sestanek z Abramovičem, potem do njega mora priti,'' je povedal viri blizu ekipe. S tem je še vedno nejasna prihodnost Robeta Di Mattea, ki naj ne bi bil pripravljen prihodnjih dvanajst mesecev čuvati bodoči stolček Pepa Guardiole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.