Šport > Nogomet
15 ogledov

Pep v Münchnu že dobil svoj sendvič

Guardiola McDonald's McDonalds München sendvič reklama Reševalni pas/Twitter
Bodoči trener Bayerna Josep Guardiola je že pred uradnim prevzemom nove službe začel spreminjati dnevne navade Münchenčanov. Slednji si bodo lahko v znani restavraciji s hitro prehrano privoščili sendvič z njegovim imenom - predstavljamo vam "Hot Pep Guardinator".

Katalonskega trenerja Josepa Guardiolo so se v Münchnu še pred prihodom k tamkajšnjemu velikanu Bayernu, ki se bo zgodil po koncu letošnje sezone, odločili počastiti s posebnim sendvičem, ki si ga bodo lahko Bavarci privoščili v znani restavraciji s hitro prehrano.

"The Hot Pep Guardinator" je nastal v posebni Facebook kampanji, po kateri bo novi sendvič s piščančjim mesom, sirom, jalapeñoti, pekočo gorčico in salso nosil prav ime Guardiole. Na komentar nogometnega gurmana še čakamo.

Katalonija sicer velja za eno izmed "najokusnejših" španskih pokrajin. Za katalonsko kuhinjo, katere velik privrženec je tudi Guardiola, so značilne zelo kakovostna morska hrana, meso, perutnina, divjačina, sadje in zelenjava.

Katalonci so znani tudi po nekaj nenavadnih kombinacijah – denimo meso in morska hrana, perutnina in sadje, radi pa imajo tudi začimbe. Lahko rečemo, da so s pekočimi sestavinami Bavarci vsaj približno zadeli, čeprav so jalapeñoti seveda bolj značilni za mehiške jedi.