Šport > Nogomet
10 ogledov

Pepe bo počival 2–3 tedne

Pepe nima sreče s poškodbami. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Branilec madridskega Reala Pepe bo zaradi poškodbe počival približno od dva do tri tedne. Tako so sporočili na spletni strani kraljevega kluba, potem ko so bili znani rezultati raziskav, ki jih je opravil Portugalec.

Pepe si je na pripravljalni tekmi, ki jo je dobil Real s 3:2, čez lužo proti LA Galaxyju poškodoval levo koleno. Pred desetimi meseci je Pepe že moral počivati šest mesecev zaradi poškodbe desnega kolena.

 

Če bo Pepe res odsoten zgolj naslednjih 21 dni, bo izpustil štiri obračune španskega giganta. Prvega proti Bayernu 13. avgusta, drugega proti Standardu (17. avgust), tretjega proti Herculesu (21. avgust) in zadnjega proti Peñarolu na turnirju Santiaga Bernabeua.

 

Pri Realu očitno nimajo sreče s (pre)dragimi nakupi. Pred dnevi se je znova poškodoval 64 milijonov evrov vredni nakup, Kaká, ki je, odkar je prišel k madridskemu velikanu, kar pogosto poškodovan. Podobno se je v lanski sezoni dogajalo z Robbnom in Sneijderjem, Van Nistelrooy pa se je prav tako poškodoval po nekaj mesecih igranja za španski klub. Pa še kdo bi se našel ...

 

Očitno bi nogometašem belega baleta prav prišla Raúlova komora, ki jo ta uporablja, da bi si povečal število rdečih krvničk v krvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.