Šport > Nogomet
62 ogledov

Pepe in Zidane se nista niti poslovila

zidane pepe EPA
Portugalski branilec, ki je pri Real Madridu preživel deset sezon, se od kraljevega kluba poslavlja z grenkim priokusom.

Pepe je uradno potrdil slovo od Real Madrida, katerega član je bil od leta 2007.

Kraljevi klub, ki je ligaškemu naslovu, 33. v zgodovini kluba in prvemu po letu 2012, dodal še 12. lovoriko v Ligi prvakov, je branilcu ponudil le enoletno podaljšanje pogodbe, zato se je 34-letnik odločil poiskati nov izziv. Zanj se resno zanima Paris Saint-Germain, ponudbe pa prihajajo tudi z Otoka.

"Jasno je, da ne bom več igral za Real Madrid. Ena era se je končala, druga se bo začela," je pojasnil Pepe, ki se zaveda, da je Real sprejel poslovno odločitev, vendar meni, da si takšnega tretmaja, predvsem s strani trenerja Zinedina Zidana, ni zaslužil.

"Nisem se poslovil od Zidana, ker so tako on kot Real Madrid še pred mano vedeli, da odhajam. Nikogar ne krivim. Kar je Zidanu uspelo z Realom, je spektakularno, vendar nekaterih reči preprosto ne razumem. Zakaj sem izginil iz ekipe?" se je spraševal Pepe.

Branilca je prav tako zmotilo, da mi klub ni stopil v bran, ko so se v javnosti pojavile obtožbe o domnevnih davčnih nepravilnostih. "Klub me ni branil. Vse imam urejeno, vendar se nihče ni oglasil. To me je zmotilo," je pojasnil 34-letnik, ki se mu za prihodnosti ni treba bati.

"Ponudbe sem dobil od Interja in PSG-ja, pa tudi iz Anglije," je povedal Pepe in za konec poudaril svojo pripadnost madridskemu velikanu. "Dal sem svoj maksimum. Prelival sem kri in pot za Real Madrid. Vesel sem. Veliko sem se naučil," je sklenil branilec.

Komentarjev 1
  • wester62 12:48 06.junij 2017.

    kaj pa je on mislil,da ga bodo večno ljubili.če so se odrekli svojemu otroku(raul) na podel način.kaj pa je potem on pričakoval.vsi bodo prišli na to, ko jih ne bodo več potrebovali.ti veliki klubi so kot hjiene.