Šport > Nogomet
15 ogledov

Pepe: naj vzame 3,5 milijona ali gre

Kako se bo odločil Pepe? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Tri milijone evrov in pol ali pa poleti odideš, so dejali veljaki Reala svojemu branilcu Pepeju, ki na leto zahteva še 300 tisočakov več. Sicer pa se pogaja za več kot dvakratnik zdajšnje plače.

Madridski Real je svojemu branilcu Pepeju postavil ultimat: sprejmi našo ponudbo ali poleti odidi. Portugalec se s kraljevim klubom že nekaj časa pogaja o povišanju prejemkov. Vendar je Real odklonil njegov predlog, po katerem bi namesto zdajšnjih 1,8 milijona na račun dobival 3,8 milijona letno. Nekdanjemu članu Porta so tako delodajalci predočili zadnjo ponudbo: 3,5 milijona ali nič, kar pomeni poletni odhod. Usodo 28-letnega branilca naj bi na preži spremljali nekateri angleški in italijanski klubi – jasno z namenom izkoristiti morebitno priložnost. Kot potencialni menjavi za Pepeja se omenjata Thiago Silva (Milan) in Simon Kjaer (Wolfsburg).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.