Šport > Nogomet
45 ogledov

Pepe po milijone na Kitajsko

pepe real madrid Profimedias
V vrstah aktualnih evropskih prvakov se obeta odhod branilca.

Nogometaš španskega prvoligaša Real Madrida in portugalske nogometne reprezentance Pepe bo po koncu sezone zapustil vrste belega baleta in, kot poročajo španski mediji, kariero nadaljeval na Kitajskem. Tja se seli vse več igralcev v zrelih nogometnih letih, saj kitajski klubi ne varčujejo z denarjem.

Triintridesetletni Pepe naj bi zavrnil ponudbo Reala za podaljšanje pogodbe, ki mu poteče po koncu sezone, ker je dobil sijajno ponudbo s Kitajske.

Kitajski nogometni klub Hebei China Fortune, ki ga vodi nekdanji Realov trener Manuel Pellegrini, je Pepeju ponudil deset milijonov evrov na sezono, kar je precej več, kot "skromnih" 4,5 milijona, kolikor služi na Santiago Bernabeuu.

Pepe se je Realu pridružil leta 2007 iz Porta in s klubom osvojil dve ligi prvakov (2014, 2016). Igral je tudi za Maritimo, v dresu reprezentance pa je zbral 78 nastopov in dosegel štiri zadetke. Letos je s Portugalsko osvojil naslov evropskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.