Šport > Nogomet
26 ogledov

Pepe sodnikom: "K.....i sinovi"

Ruben Pepe Reuters
Real je v sredo zvečer še drugič zapored prišel le do točke v španskem prvenstvu. Po Malagi je galaktikom točke odščipnil še Villarreal. Po koncu srečanja pri Realu ogorčeni nad glavnim sodnikom Josejem Paradasom Romerom.

Jose Pardas Romero je med srečanjem na tribune poslal tako Joseja Mourinha kot njegovega pomočnika Ruia Fariio, rdeča kartona pa je pokazal Sergiu Ramosu in Mesutu Özil. Ob spoznanju, da je Real proti Villarrealu le remiziral in zapravil novi dve točki prednosti pred Barcelono, so preostali galaktiki dobesedno besneli ob odhodu z igrišča. Še enkrat več je svojo vročekrvnost pokazal branilec Pepe, ki je sodnikom v tunelu očital, da so jih okradli in dodal, da so k.....i sinovi! Sodnik Romero naj bi menda vse skupaj zapisal v zapisnik, tako da si tudi Portugalec lahko obeta kakšno dodatno kazen.

V tunelu pa ni besnel le Pepe, temveč tudi Cristiano Ronaldo in ostali zvezdniki Reala. Več kot očitno so galaktikom po drugem zaporednem spodrsljaju povsem popustili živci, kar je le še dodatna voda na mlin Barcelone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.