Šport > Nogomet
16 ogledov

Pepeju grozi huda kazen

Pepe (desno) je po nekaterih napovedih že zaključil z igranjem za to sezono. Žurnal24 main
Branilec kraljevega kluba je v torek na tekmi španskega prvenstva proti Getafeju brcnil nasprotnega igralca, ko je ta ležal na tleh. Glavni sodnik ga je prijavil disciplinski komisiji.

Portugalski reprezentant je pri rezultatu 2:2 tri minute pred koncem tekme brcnil Getafejevega igralca sredine igrišča Javierja Casquera in takoj dobil rdeč karton. V obraz je udaril še Juana Albina. Sodnik Carlos Delgado Ferreiro je po tekmi v poročilu zapisal: "Domači igralec (Pepe) je brcnil igralca in udaril tekmeca v obraz. Ko je zapuščal igrišče, je četrtemu sodniku navrgel: 'Vsi ste k***** * sinovi'.''

Delgado je še dodal, da je Pepe prekršil pravila, ko je po zmagovitem golu Gonzala Higuaina prišel na igrišče in proslavljal s soigralci. Osrednji branilec se je sicer takoj po tekmi opravičil za svoja dejanja: "Ljudje vedo, da to ni moj stil. Vse se je zgodilo zelo hitro, ne morem pojasniti, zakaj sem se tako odzval." V bran mu je stopil tudi trener kraljevega kluba Juande Ramos: "Pepe je izgubil nadzor nad sabo, ampak ni nameraval napasti Casquera. Bolj je bil jezen sam nase in želel je le brcniti v zrak. Nikakor ni želel poškodovati nasprotnika."


Predsednik Getafeja Angel Torres pa je bil drugačnega mnenja. Zahteval je strožjo kazen od običajnih treh tekem prepovedi. "Pepe mora biti kaznovan vsaj z desetimi tekmami. Ne moreš tako brcniti nasprotnika! Tako obnašanje se ne sme tolerirati." Vse kaže, da Pepeju res grozi hujša kazen, lahko pa se zgodi, da ga finančno kaznuje tudi njegov klub. Vratar Reala Iker Casillas je takole komentiral dogodek: "Igralec, ki nosi Realov dres, se ne sme nikoli odzvati tako!''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.