Šport > Nogomet
79 ogledov

Pérez se brani: Nisem kriv za slovo

iker casillas florentino perez EPA
Predsednik Reala Florentino Perez zatrjuje, da ni on tisti, ki je legendarnega vratarja Ikerja Casillasa po 25 letih izgnal iz kluba.

Casillas se je v nedeljo v solzah poslovil od Reala na novinarski konferenci, Pérez pa je presenetil javnost in se s 34-letnikom pojavil na stadionu Bernabeu, kjer sta se skupaj poslovila od navijačev. Španski mediji so se razpisali, da je Peérez tisti, ki je odgnal Casillasa, saj si že dolgo časa želi v golu Reala videti Davida de Geo iz Manchester Uniteda.

"Lahko le spoštujemo in sprejmemo željo, ki jo je imel," je dejal Pérez in s tem dal vedeti, da si je Casillas želel oditi iz Reala. "Nihče v Realu mu ni rekel, naj zapusti klub. Pred dnevi je prejel ponudbo Porta, kar nam je povedal nemudoma. Prosil nas je, da premislimo," je še povedal prvi mož Reala.

De Gea je zdaj prvo ime med nasledniki legendarnega španskega vratarja, vendar njegov prestop za zdaj še ni tako blizu. Manchester United je namreč sporočil, da je tudi mladi Španec del ekipe, ki bo odpotovala v ZDA na pripravljalno turnejo.

Casillas je v nedeljo v čustvenem govoru dejal, da je bil vzrok odhoda v Porto želja in občudovanje, ki mu jo je izkazal portugalski velikan. Dan kasneje pa je razkril, da v Realu v zadnjih sezonah ni preživljal najlepših trenutkov.

"Zahvaljujem se vsem navijačem Reala Madrida, ki so se zbrali in me podprli, tudi tistim, s katerimi nisem imel najboljših odnosov. Tem se opravičujem," je še zadnjič navijačem dejal Casillas, ki je na zelenici Bernabua nato poziral z vsemi 19 lovorikami, ki jih je osvojil v dresu Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.