Šport > Nogomet
19 ogledov

Pérez tlakoval pot za prodajo Ronalda

florentino perez cristiano ronaldo EPA
Predsednik Reala je obiskal Katar, kjer se je z lastniki francoskega prvoligaša Paris-Saint Germaina pogovarjal o prodaji Cristiana Ronalda.

Obisk Florentina Péreza, ki se je v Katarju sestal z lastniki francoskega prvaka, je sprožil ugibanja, o čem se je prvi mož kraljevega kluba pogovarjal s predstavniki investicijske družbe Qatari, ki ne skriva zanimanja za prestop Cristiana Ronalda.

Francoski spletni portal France Football trdi, da je bil glavna tema pogovora prav portugalski superzvezdnik, ki bi se po koncu prihajajoče sezone lahko preselil na Park princev. Navedbe francoskega medija je potrdil tudi španski Sport.es.

''Pérez se je pripravljen pogajati za prodajo Cristiana Ronalda leta 2016,'' trdi Football France.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je nedavno napovedala, da bo nekoliko omililia pravila finančnega fair-play, kar sta v prvi vrsti pozdravila Paris-Saint-Germain in Manchester City.

Pariški velikan se je tako vsaj za nekaj časa osvobodil okovov krovne nogometne organizacije na stari celini, kar bi bilo lahko ključnega pomena pri nakupu nekdaj najdražjega nogometaša na svetu.

Prihod Cristiana Ronalda bi najverjetneje sovpadal z odhodom Zlatana Ibrahimovića, ki ima pogodbo sklenjeno do izteka prihodnje sezone. Švedskega napadalca si najbolj želijo v Serie A, kjer se zanj zanimata tako AC Milan kot Inter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.