Šport > Nogomet
22 ogledov

Petrović postavil Stojkovića na hladno

Stojković se je v zadnjih tednih znašel v središču mnogih incidentov. Hote in ne Žurnal24 main
Selektor nogometne reprezentance Srbije Vladimir Petrović je izjavil, da za naslednjo (prijateljsko) tekmo proti Bolgariji ne računa na vratarja Vladimirja Stojkovića. Nedavni dogodki naj ne bi vplivali na odločitev.

V epicentru potresov sredi nogometne Srbije se je v zadnjem času vedno znova znašel reprezentančni vratar Vladimir Stojković. Po prestopu k Partizanu je kot zaprisežen navijač mestih rivalov Crvene zvezde postal tarča njihovih navijačev, ki pa jim po napadu na avtobusu v Genovi ni ostal dolžan. Na zadnji klubski tekmi, derbiju na Marakani, je nosil majico z napisom "Oprostite mi mojo grdo preteklost!"

Je to vplivalo na odločitev selektorja Srbije Vladimirja Petrovića? "Pižon", legenda Zvezde, je namreč izjavil, da za naslednjo tekmo reprezentance na Stojkovića ne računa, na njegovo mesto pa je poklical Bojana Jorgačevića iz belgijskega Genta. Jorgačević tam uspešno nastopa skupaj s slovenskima reprezentantoma Markom Šulerjem in Zlatanom Ljubijankićem.

"To, da ga nisem poklical za tekmo proti Bolgariji, ni povezano z zadnjimi dogodki. Želim le, da naša reprezentanca dobi čim več kakovostnih vratarjev, na katere bo lahko računala. Imamo več informacij, da Bojan Jorgačević izjemno brani v belgijskem prvenstvu. Stojković bo, odvisno od forme, verjetno že spomladi spet konkuriral za vratarja reprezentance," je povedal Petrović. Napovedal je še, da naj bi na tekmi v Sofiji priložnost dobili tudi novinci, na katere bo v prihodnosti resno računal, še posebej pa se to nanaša na Fiorentininega asa Adema Ljajića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.