Šport > Nogomet
11 ogledov

Pevnik na Švedsko

Robert Pevnik, ki je oktobra zapustil Domžale, se zdaj seli k švedskemu drugolig Žurnal24 main
Nekdanji trener nogometašev Domžal Robert Pevnik bo prevzel švedski Jönköpings. "V dveh ali treh letih načrtujejo pohod na vrh druge lige in celo uvrstitev v prvo," napoveduje Pevnik.
Robert Pevnik je po 27. oktobru, ko je izgubil službo pri aktualnih prvakih iz Domžal, spet blizu novemu stolčku. Na hladni sever ga vabi drugoligaš Jönköpings Södra, s katerim naj bi se za sodelovanje dogovoril do konca tega ali začetka naslednjega tedna. "V dveh ali treh letih načrtujejo pohod na vrh druge lige in celo uvrstitev v prvo. Igrajo drugačen nogomet, bolj fizičen, otoški. Več je tekanja in dolgih žog," je za Žurnal24 povedal Pevnik. Kot igralec je za zeleno-bele tudi igral, zdaj pa bo, kot kaže, tudi vodil klub, ki je lani v drugi ligi obstal šele po dodatnih kvalifikacijah. "Tujina je. Če je to stopnička višje v moji karieri, pa bomo videli pozneje," je še dejal.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.