Šport > Nogomet
10 ogledov

Pinni nič več na celjski klopi

Pavla Pinnija je odnesel poraz proti Interblocku v četrtfinalu pokala. Žurnal24 main
Letošnja sezona se za celjski nogomet niti po naključju ni iztekla po željah. Namesto boja za položaje pri vrhu so se nogometaši Celja nekaj časa otepali celo predzadnjega mesta.
 

Preberite še ...

Pinni ni krivec za krizo (14. 4.)

Prve spremembe so že na pomolu. Trener Pavel Pinni je po slabi sezoni sporazumno prekinil sodelovanje s celjskim prvoligašem Mik CM Celjem. V klubu o Pinnijevem nasledniku še ne želijo govoriti, neuradno pa naj bi že potekali pogovori z dosedanjim domžalskim trenerjem Slavišo Stojanovićem. Pinni je sicer Celjane vodil od januarja 2007. Ime novega stratega naj bi bilo znano do 16. junija, ko se začnejo priprave na novo sezono. V sklopu teh bodo Celjani 24. junija gostili nemškega prvoligaša Energie Cottbus, ki ga vodi Bojan Prašnikar, avgusta pa bo v goste prišel še angleški Bolton.

V klubu si sicer po sezoni, ki so jo končali šele na osmem mestu, želijo najprej urediti upravo. Tako je funkcijo športnega direktorja že prevzel nekdanji celjski kapetan Simon Sešlar, v vlogi direktorja kluba pa bo odslej Franci Pliberšek, sicer lastnik podjetja Mik Celje. Spremembe je doživela tudi mladinska selekcija celjskega kolektiva. Mesto trenerja je zapustil Miloš Rus, nasledil pa ga je nekdanji reprezentant Damjan Gajser.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.