Šport > Nogomet
20 ogledov

Pique bi lahko igral tudi namizni tenis

Pique Italija Španija finale trening Kijev Euro 2012 EPA
Odlični branilec španske reprezentance in Barcelone Gerard Pique bi danes kaj lahko navduševal tudi v namiznem tenisu. "Ping-pong" je velik strast Piqueja, ki je nekaj svojega znanja pokazal v "obračunu" s Cescom Fabregasom.

"Če ne bi postal nogometaš, bi bil … igralec namiznega tenis," si verjetno misli Gerard Pique, ki je pred kratkim navduševal v dresu španske reprezentance, ki je v bše drugič zapored pokorila nogometno Evropo. Član Barcelone je razkril, da je od nekdaj navdušen nad "ping-pongom", ki ga je igral že kot otrok. "Navdušen sem nad tem športom. Je zahteven, ki ne skrbi le za fizično pripravljenost, temveč tudi za tvojo inteligenco, sposobnost, da hitro razmisliš in odigraš svojo potezo," je vzneseno razlagal Pique, ki si je med Eurom v Ukrajini in na Poljskem vzel tudi čas za partijo namiznega tenisa s prijateljem in soigralcem Cescom Fabregasom. "Na koncu sem vseeno izbral nogomet, toda namizni tenis še vedno gledam kot vrhunski šport, ki lahko veliko nauči in mi zelo koristi," je še dodal Pique, ki se tako še vedno zelo rad preizkusi v namiznem tenisu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.