Šport > Nogomet
11 ogledov

Piqué šokiral: V Barço bi pripeljal ... Pepeja!

Pique Puyol Malaga Barcelona četrtfinale pokal Copa del Rey victory zmaga Facebook
Branilec Barcelone in španske reprezentance Gerard Piqúe je v pogovoru za radio Cadena COPE dejal, da bi, če bi opravljal delo športnega direktorja v klubu, iz Reala Madrida pripeljal Sergia Ramosa, Pepeja ali Raphaëla Varana, ker Kataloncem trenutno primanjkuje branilcev. "Tudi Iker (Casillas) bi bil dobro sprejet," je še pribil.

Intervju v oddaji El Partido de las 12 na radiu Cadena COPE z Gerardom Piquéjem se je dotaknil tudi jeznega pogovora z Álvarom Arbeloo, branilcem Reala Madrida, s katerim si je Piqué med presenetljivim remijem Španije proti Finski (1:1) izmenjal nekaj glasnih besed.

"Takšnih pogovorov je na tisoče. Na koncu gre za igralca Madrida z enim od Barçe in stvari se vzemajo iz konteksta. Ko se je tekma končala, se tega pogovora sploh nisem spomnil," je v studiu zatrdil Piqué, ki je vsaj malce presenetil z odgovorom na vprašanje, koga bi v vlogi športnega direktorja Andonija Zubuzarrete pripeljal v Barcelono iz vrst večnih rivalov.

"Težko bi se postavil v kožo Zubizarette. Madrid ima izjemne nogometaše na vseh položajih. Ne bi bilo lahko ostati le pri enem, ker nam trenutno manjkajo branilci. Da bi lahko zdržali ta dva meseca, ki sta še do konca, bi podpisal z (Sergiem) Ramosom, Pepejem ali (Raphaëlom) Varanom, ampak zgolj zaradi nuje. Če bi gledal bolj v prihodnost, pa še kakšnega mladega igralca. Iker (Casillas), ki že ima zeleno luč, bi bil tudi dobro sprejet," je dejal Piqué.

V Španiji radi govorijo o koncu nekih obdobij

Katalonec, ki se je s pevko Shakiro nedavno razveselil rojstva njunega prvega sina, je zatrdil, da se ideja španske reprezentance kljub nepričakovanemu remiju v Gijónu in pred verjetno odločilno tekmo v Parizu proti Franciji ne bo spreminjala

"Zelo mi je všeč ta moda o koncu nekih obdobij," je bil ironičen Piqué. "To sem doživel že z Barço, zdaj pa še v reprezentanci. Niti me ne preseneča ... V tej državi imamo slabo navado, da ko dobimo malce po obrazu, govorimo o koncu obdobja. Ampak to je mlada ekipa, reprezentanca pa je tu še za več let."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.