Šport > Nogomet
18 ogledov

Piquéja in pet soigralcev okradli v hotelu

casillas pique ramos EPA
Hotel Golden Tulip v Recifeju ne bo ostal v dobrem spominu šestim reprezentantom Španije, ki so odkrili, da so jih med nedeljsko tekmo z Urugvajem okradli.

Španski nogometni reprezentanti so Recife, kjer so na prvi tekmi pokala konfederacij premagali Urugvaj, zapustili za nekaj tisoč evrov "lažji", potem ko je branilec Gerard Piqué na avtobusu odkril, da mu je iz denarnice izginil ves denar.

Odhod v Rio de Janeiro so pri španski reprezentanci tako prestavili za nekaj deset minut, da so dogodek prijavili pri pristojnih službah v hotelu Golden Tulip. Poleg Piquéja je prazno denarnico nato odkrilo še pet soigralcev, vsote pa naj bi se sukale v tisočih evrih.

Omenjeni nogometaši so denarnice pustili v svojih sobah, medtem ko so jih ostali spravili na varno v sefe ali skrili v kovčke. Mednarodna nogometna zveza (Fifa) reprezentancam sicer ne dovoljuje, da bi si med pokalom konfederacij izbrale hotele po lastni presoji.

"Nizek standard" razočaral nogometaše

Španska nogometna zveza (RFEF) mora tako kot ostale na turnirju iskati nove nastanitve za vsako tekmo, španski mediji pa omenjajo, da so se zaradi "nizkega standarda" hotelske nastanitve, oziroma vsaj nižjega, na kakršnega so sicer navajeni, nekateri nogometaši že pritožili.

Španci v četrtek zvečer na Maracani v Riu igrajo proti Tahitiju, ki je prvo tekmo proti Nigeriji visoko izgubil (1:6). Nigerijci se bodo nekaj ur kasneje v Salvadorju pomerili z Urugvajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.