Šport > Nogomet
17 ogledov

Platini v Mariboru

Michel_Platini_Action - main Žurnal24 main
Slovenija bo oktobra doživela zelo ugleden nogometni obisk. Kako nam gre, si bodo prišli ogledat predsednik Uefe Michel Platini in njegovi sodelavci Taylor, Lamour in Theodoridis.
 

Preberite še ...

Ljudski vrt razprodan

Med tistimi, ki si bodo 11. oktobra v živo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru ogledali kvalifikacijski dvoboj Slovenije in Severne Irske, bodo tudi ugledni člani Evropske nogometne zveze. Na tridnevni obisk v Slovenijo bo takrat prišla delegacija UEFA na čelu s predsednikom Michelom Platinijem, so danes sporočili z Nogometne zveze Slovenije (NZS). Ob Platiniju bodo na Ljudskem vrtu še generalni sekretar David Taylor, direktor nogometnih zvez Theodore Theodoridis in vodja predsedniške pisarne Kevin Lamour.

Ob ogledu kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo leta 2010 med slovensko in severnoirsko izbrano vrsto pa si bo delegacija UEFA ogledala tudi kvalifikacijski turnir reprezentanc do 19 let za EP U-19, ki ga NZS organizira med 10. do 15. oktobrom v Lendavi, Murski Soboti in na Ptuju. Na turnirju bodo poleg Slovencev nastopili še Slovaki, Armenci in Norvežani, Platini in sodelavci pa si bodo predvidoma ogledali tako petkovi kot nedeljski tekmi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.